Dennis Van Wijk ziet twee hele grote concurrenten voor de promotie

Dennis Van Wijk ziet twee hele grote concurrenten voor de promotie
Donderdag 02 augustus 2018 - 22:15   I  

In 1B gaat het maar om één ding en dat is de promotie. Voetballen net onder de top is echt niet leuk en de klap kwam dan ook bijzonder hard aan toen KV Mechelen op de laatste speeldag van het vorige seizoen die degradatie niet kon vermijden.

Ondertussen zijn de hoofden al terug recht en is het uitkijken naar een spannende strijd om de promotie. KV Mechelen is de grote favoriet en zal ook in 1B kunnen rekenenen op een trouwe aanhang. Maar Dennis Van Wijk, trainer van KV Mechelen, weet nu al dat ze die promotie niet cadeau zullen krijgen.

"Als ik kijk naar de budgetten en namen op papier zijn OHL en Beerschot Wilrijk de belangrijkste concurrenten, maar in praktijk zijn er altijd outsiders. In 1B is er geen enkele gemakkelijk wedstrijd. Op Lommel of Tubeke spelen is echt niet evident." Zo vertelde Van Wijk aan Sporza.

Mix van ervaring en jeugdig enthousiasme

KV Mechelen koos dit seizoen voor een mix van ervaren spelers en jonge talent. Van Wijk hoopt dat die keuze de juiste wordt. "Het verleden heeft uitgewezen dat ploegen met veel ervaring aan de top spelen in 1B. We hebben ook wat jonge spelers gehaald, die we willen opleiden naar het voorbeeld van Bandé. Er is veel kwaliteit, maar we moeten zien of de mayonaise pakt."

Poll: Wie promoveert naar 1A?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Beerschot Wilrijk  I  OH Leuven

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024