'Standard en Genk winnen, dit doet Anderlecht tegen Gert Verheyen'

'Standard en Genk winnen, dit doet Anderlecht tegen Gert Verheyen'
Vrijdag 03 augustus 2018 - 15:33   I   door Redactie

Straks is er de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. Uiteraard kan je ook weer inzetten op deze wedstrijden. Hier is alvast ons advies voor de aankomende speeldag.

Waasland-Beveren - Standard 2 @ 1.85
Standard is goed gestart aan de competitie, met een 3-2-zege tegen AA Gent. Waasland-Beveren speelde dan wel nog gelijk dankzij twee late goals bij Zulte Waregem, de 80 minuten voordien lag de ploeg van trainer Yannick Ferrera wel voortdurend onder. We durven hier voor winst van Standard gaan.

Cercle Brugge - Lokeren 1 @ 1.98
Cercle Brugge speelde 0-0 gelijk op het veld van Sint-Truiden na een matige pot voetbal. Lokeren kreeg een zware opdoffer te slikken tegen RC Genk en verloor kansloos met 0-4. Het had ook 0-8 kunnen zijn. Dit Lokeren lijkt echt nog niet klaar voor het nieuwe seizoen. Cercle lijkt ons hier met een kleine zege van het veld te zullen stappen.

Antwerp - KV Kortrijk 1 @1.83
Antwerp begon met een uitzege bij Charleroi. De Great Old wil dit seizoen absoluut wat aan zijn thuispreputatie doen. Het seizoen in eigen huis beginnen met een zege is dan ideaal. Kortrijk bewees tegen Anderlecht nog veel werk te hebben. Antwerp lijkt dé ideale kans te hebben om de eerste thuiszege van het seizoen meteen veilig te stellen.

Anderlecht - KV Oostende 1@1.46

Anderlecht begon sterk op het veld van KV Kortrijk. Ook in de voorbereiding verloor het geen enkele keer. Paars-wit is dus zonder twijfel de grote favoriet voor de wedstrijd tegen Oostende. KVO won weliswaar van Moeskroen, maar echt indruk maken deed de ploeg van Gert Verheyen nog niet. Vooral de eerste helft was zwak.

KRC Genk - Sint-Truiden 1@1.52

Racing Genk demonstreerde op het veld van Sporting Lokeren en ook in de Europa League tegen Fola Esch was de ploeg van Philippe Clement goed op dreef. STVV stelde in de wedstrijd tegen Cercle Brugge (0-0) ietwat teleur. Hier lijkt ons Genk de volle buit vrij makkelijk te pakken. Zéker omdat het een derby is en die mag uiteraard niet verloren worden.

Wed hier via Unibet en krijg een bonus tot 80 euro!

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024