‘Liverpool zorgt voor complete ommekeer in dossier van Divock Origi’

‘Liverpool zorgt voor complete ommekeer in dossier van Divock Origi’
Vrijdag 03 augustus 2018 - 16:32   I  

Bij welke club zal Divock Origi (23) komend seizoen spelen? Het is begin augustus en de Belgische aanvaller heeft nog steeds geen duidelijkheid omtrent zijn toekomst. Bij Liverpool is Origi overbodig, maar de verliezende Champions Leaguefinalist hield de voorbije weken wel vast aan een vraagprijs van 30 miljoen.

Niet weinig voor een speler die het de voorbije jaren moeilijk had om zich door te zetten bij Liverpool en VfL Wolfsburg. Op Anfield zijn ze inmiddels tot het besef gekomen dat hun vraagprijs misschien een beetje aan de hoge kant lag.

The Express meldt dat Liverpool zijn vraagprijs heeft laten zakken. Hoeveel de Engelsen nu precies willen vangen, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat geïnteresseerde clubs geen rekening meer hoeven te houden met de eerder vooropgestelde som van 30 miljoen euro.

Turkije

Liverpool is niet zinnens om Origi nog eens te verhuren, en daarom zal het enkel en alleen luisteren naar clubs die de spits definitief willen overnemen. Besiktas en Fenerbahçe zouden geïnteresseerd zijn, maar voor het overige is het vrij stil rond Origi. Nu Liverpool bereid is om vrede te nemen met minder geld, zou de interesse wel eens kunnen toenemen.

TAGS  I  Liverpool  I  Fenerbahçe  I  Besiktas

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024