Hazard onder vuur: "Dit is stilstand, hij mist de drive van Cristiano Ronaldo"

Hazard onder vuur:
Zaterdag 04 augustus 2018 - 10:45   I   door Redactie

Veel Rode Duivels hopen nog op een transfer. Voor wie die droomtransfer er allicht niet komt, is Eden Hazard. Real Madrid toonde belangstelling, maar het wordt een zevende seizoen bij Chelsea. "Pijnlijk", noemt columnist Hugo Camps dat in Het Laatste Nieuws.

"Langer bij Chelsea blijven, betekent stilstand. Deze Londense club speelt antivoetbal en de komst van een andere coach is geen garantie voor een nieuw elan. Hazard is bezig aan zijn verloren jaren. Zoals hij dezer dagen tussen een hoop kinderen op het strand op Ibiza zit, lijkt onze nationale nummer 10 niet erg verontrust. Hij leeft nooit op het ritme van urgentie", aldus Camps. 

"Hij geniet van strand en spelen, van grapjes en hamburgers en is nog met geen honderd paarden uit zijn gelukzaligheid weg te slepen. Eden heeft niet de drive van Cristiano Ronaldo. Dat is respectabel, maar ook jammer. Want Hazard is absolute wereldtop, die ver uitstijgt boven het kick & rush van Chelsea. De Florentijn in hem komt slechts gedeeltelijk aan zijn trekken."

Real of Barcelona

"Op zich is het charmant dat een wereldtopper ook buiten het veld levenskwaliteit zoekt", vervolgt Camps. "Maar zijn leven is pas geslaagd als hij alles uit de hem toebedeelde genade heeft gehaald. Eden Hazard moet altijd de beste willen zijn, die hij vaak ook is. Dat kan alleen in een voetballend team. Eden hoort bij Madrid, Juventus of Barcelona."

Poll: Had Hazard meer moeten aandringen voor een transfer?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024