Halve B-ploeg PSG droogt Tielemans en co meteen af in Franse Supercup

Halve B-ploeg PSG droogt Tielemans en co meteen af in Franse Supercup
Zaterdag 04 augustus 2018 - 16:00   I  

In Frankrijk hebben landskampioen Paris Saint-Germain en vicekampioen AS Monaco – PSG won vorig seizoen immers ook de beker – het seizoen afgetrapt. PSG won de Supercup zonder problemen, het werd 4-0.

De toeschouwers die de Supercup bijwoonden en hoopten de vedettes van beide ploegen aan het werk te zien, kwamen bedrogen uit. Heel wat WK-gangers zijn nog maar net terug in training en daarom kozen PSG en Monaco voor een veredelde B-ploeg. Bij PSG stond Buffon weliswaar in doel, maar voor zich kreeg hij Dagba, kapitein Thiago Silva, Rimane en Nsoki voor zich. Neymar zat op de bank.

Bij Monaco ontbraken ook enkele grote namen, maar Youri Tielemans was wél van de partij. De Rode Duivel maakte centraal op het middenveld de negentig minuten vol. Een plezierige match werd het niet voor Monaco, dat halverwege 2-0 in het krijt stond na goals van Di Maria en Nkunku.

Neymar valt in

Rond het uur maakte Weah er 3-0 van en in blessuretijd legde Di Maria de 4-0-eindstand vast. Neymar mocht een kwartier voor tijd nog invallen.

TAGS  I  PSG  I  Monaco

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024