Slecht nieuws voor Lukaku ‘Manchester United biedt op nieuwe topspits’

Slecht nieuws voor Lukaku ‘Manchester United biedt op nieuwe topspits’
Zaterdag 04 augustus 2018 - 18:31   I  

Slecht nieuws voor Romelu Lukaku. De Rode Duivel was vorig seizoen eerste keus in de aanval bij Manchester United, maar nu zou de Engelse topclub nog gauw een andere topspits in huis willen halen. Robert Lewandowski zou bovenaan op het verlanglijstje van United staan.

Robert Lewandowski (29) heeft al meermaals aangegeven dat hij Bayern München wil verlaten, maar in de Allianz Arena zijn ze niet zinnens om toe te geven aan de eisen van hun aanvalsleider. Bayern wil Lewandowski houden en maakt zich sterk dat dat ook zal lukken. Al blijft het ook nu gonzen van de geruchten omtrent de Pool.

Ruildeal met Martial?

The Mirror meldt dat Lewandowski uiteindelijk toch zijn zin zou krijgen. De doelpuntenmachine zou via zijn management nogmaals aan Bayern München laten weten hebben dat hij weg wil Eén belangrijk verschil met enkele weken geleden: nu zou er ook voor de Duitse recordkampioen iets aan vasthangen.

Zo zou Manchester United een ruildeal met Bayern op poten willen zetten. De Engelsen willen Lewandowski en hebben daar cash én Anthony Martial voor over. De Franse aanvaller is ongelukkig op Old Trafford en wil graag andere oorden opzoeken. Mocht het tot een deal komen, zou het zomaar dé ruildeal van de zomer kunnen zijn. Manchester United zou al een bod hebben uitgebracht, maar de onderhandelingen met Bayern lopen nog.

Real Madrid

Lewandowski hoopt stiekem nog steeds op een overgang naar Real Madrid, maar de kans is klein dat De Koninklijke actie wil ondernemen voor de Poolse topspits. Real heeft andere prioriteiten en wil sowieso eerst de komst van Thibaut Courtois afronden.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Manchester United  I  Bayern München

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024