'Toby Alderweireld is slechts plan C voor Manchester United'

'Toby Alderweireld is slechts plan C voor Manchester United'
Zondag 05 augustus 2018 - 22:45   I  

Toby Alderweireld (29) is op dit moment nog steeds eigendom van Tottenham Hotspur, maar daar lijkt eerstdaags verandering in te komen. Volgens diverse Engelse media staat de Rode Duivel op het punt om bij een andere club te tekenen.

Onder meer The Mirror meldt dat er een doorbraak is in het dossier van Alderweireld. Hij zal Tottenham eerstdaags, nog voor de transferdeadline van aanstaande donderdag, verlaten en bij Manchester United aan de slag gaan. Op Old Trafford zijn ze vol vertrouwen dat ze Alderweireld zullen binnenhalen.

Eerder deze zomer haakte United nog af nadat Tottenham een te hoge vraagprijs op het hoofd van Alderweireld had gekleefd. Nu zouden de kaarten evenwel anders liggen en zou een akkoord meer dan ooit in de maak zijn.

67 miljoen euro

Update 5/8 11.00: The Sunday Mirror meldt dat de transfer van Alderweireld steeds meer vorm krijgt. Tottenham zou bereid zijn om de Belgische verdediger te laten gaan voor een transfersom van 60 miljoen pond, omgerekend 67 miljoen euro. In de komende 48 uur zouden Tottenham en Manchester United de transfer aankondigen.

Update 5/8 22:30: Toby Alderweireld zou wel niet de eerste keuze zijn geweest. Zo weet HLN. Ze zagen liever Harry Maguire of Yerry Mina komen. "Gesprekken met Harry Maguire (Leicester) en Yerry Mina (Barcelona) sprongen om diverse redenen af. Insiders op Old Trafford fluisterden afgelopen maand in dat Alderweireld zeker niet de eerste keus was, onder andere door de hoge vraagprijs van Tottenham en zijn leeftijd (29)."

Poll: Is Manchester United een goeie club voor Alderweireld?

TAGS  I  Tottenham  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024