“Pep Guardiola doet dat met iederéén, behalve met Kevin De Bruyne”

“Pep Guardiola doet dat met iederéén, behalve met Kevin De Bruyne”
Zondag 05 augustus 2018 - 11:45   I  

Manchester City trapt zijn nieuwe seizoen in Engeland op gang met de Community Shield (de Supercup, nvdr.) tegen Chelsea. Ook nu hopen Pep Guardiola en zijn manschappen de Premier League te domineren. Kevin De Bruyne zal ongetwijfeld ook dit seizoen opnieuw een belangrijke rol in de plannen van Guardiola spelen.

De Bruyne was tijdens het kampioenenjaar al dé draaischijf van Manchester City en Guardiola beseft als geen ander hoe belangrijk de Rode Duivel voor zijn ploeg is. Volgens Joleon Lescott, ex-speler van The Cityzens, gaat Guardiola zijn Belgische sterspeler dan ook veel laten spelen.

“Iedereen in de kern van Manchester City is ervan op de hoogte dat Guardiola dit seizoen zal roteren. Op Kevin De Bruyne na zal iédere speler onderdeel uitmaken van het rotatiesysteem van de trainer”, weet Lescott.

Mahrez

De ex-verdediger van City verwacht ook één en ander van zomeraanwinst Riyad Mahrez – de enige nieuwkomer in vergelijking met vorig seizoen. “Mahrez is een topspeler. Hij heeft zich al bewezen in de Premier League en het is nu al uitkijken naar hoe hij zich bij City zal integreren.”

Poll: Is De Bruyne de beste speler bij Manchester City?

TAGS  I  Manchester City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024