‘Hulp uit onverwachte hoek kan Courtois’ transfer naar Real plots redden’

‘Hulp uit onverwachte hoek kan Courtois’ transfer naar Real plots redden’
Zondag 05 augustus 2018 - 13:45   I  

De transfersoap rond Thibaut Courtois (25) gaat onverstoord verder. De doelman van Chelsea wil Stamford Bridge verlaten en bij Real Madrid aan de slag gaan, maar in Londen liggen ze voorlopig dwars. Al krijgt Courtois nu hulp uit onverwachte hoek.

Don Balon meldt dat Courtois nog steeds mag dromen van een overgang naar Real Madrid. Chelsea wil niet meewerken zolang het geen waardige vervanger voor Courtois beet heeft, maar dat probleem zou eerstdaags worden opgelost.

Raiola bemoeit zich met de zaken

Mino Raiola, de excentrieke zaakwaarnemer, gaat zich immers met de zaken bemoeien. Hij stelt momenteel alles in het werk om goudhaantje Gianluigi Donnarumma naar Chelsea te loodsen. Als AC Milan akkoord gaat met het vertrek van de nog steeds maar 19-jarige keeper, lijkt niets een overgang naar Londen nog in de weg te staan.

Eens Chelsea met Donnarumma zijn nieuwe doelman beet heeft, zou het Courtois dan laten gaan naar Real Madrid. Dankzij de hulp uit onverwachte hoek mag Courtois dus nog steeds hopen op zijn toptransfer. Al valt of staat zijn transfer wel met de ontwikkelingen omtrent Donnarumma. Als alles volgens plan verloopt, zou er binnen de 48 uur witte rook moeten zijn.

TAGS  I  Chelsea  I  AC Milan  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024