Ook Beerschot Wilrijk morst met de punten na spektakelrijke wedstrijd

Zondag 05 augustus 2018 - 17:50   I

Ook in 1B rolt de bal opnieuw. De strijd om de promotie lijkt bijzonder spannend te gaan worden met KV Mechelen, OH Leuven en Beerschot Wilrijk, die maar al te graag die promotie willen. Gisteren lieten KV Mechelen en OH Leuven al punten liggen.

Een uitgelezen kans dus voor Beerschot Wilrijk om het seizoen goed in te zetten. Op het veld van Tubeke moesten de bezoekers wel alles uit de kan halen, maar uiteindelijk volstond dat niet. Het werd 3-3.

Lang leek het eigenlijk geen spannende wedstrijd te worden.Na 20 minuten stond het al 0-2 na doelpunten van Alex Maes en Dante Vanzeir. Tubeke vocht echter terug tot 1-2, maar nog voor de rust deed Beerschot Wilrijk er nog een extra goaltje bij.

Na de rust zette Tubeke de remontada verder. De thuisploeg kon de 2-3 maken, maar moest nadien lang wachten op de gelijkmaker. Die kwam er in de slotfase toch via Ibrahima Ba.