Rio Ferdinand is fan van Rode Duivel: "Manchester United, haal hem binnen!"

Rio Ferdinand is fan van Rode Duivel:
Woensdag 08 augustus 2018 - 17:45   I  

Rio Ferdinand is een icoon van zowel het Engelse voetbal als van Manchester United. Nu geeft hij regelmatig zijn analyse voor de Britse televisie. De ex-verdediger leest het spelletje nog steeds als geen ander en weet wat dit Manchester United nodig heeft. Of beter gezegd wie...

Ferdinand is namelijk dol op Toby Alderweireld. Man United zoekt nog een centrale verdediger en het zou gaan om Alderweireld of Harry Maguire van Leicester. Als Ferdinand mag kiezen, dan is zijn beslissing wel snel gemaakt. Alderweireld is gewoon de beste van de twee.

“Maguire speelde een heel sterk wereldkampioenschap”, zegt Ferdinand tegen The Mirror. “Maar van alle spelers die momenteel eventueel beschikbaar zijn, zou hij niet mijn eerste keuze zijn. Ik zou voor Toby Alderweireld gaan, elke keer weer opnieuw. Hij past perfect bij de manier waarop United speelt.”

Nog geen bod

De Mancunians deden geen enkel officieel bod op de Rode Duivel. Zo is Alderweireld helemaal gegijzeld bij Tottenham, waar hij nog een jaar contract heeft. De enige uitweg voor de Belg is nog een transfer buiten Engeland. Ook dat lijkt echter niet zo waarschijnlijk, want Tottenham stelt zich zeer moeilijk op in de onderhandelingen.

 

Poll: Moet Alderweireld Tottenham verlaten?

TAGS  I  Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024