'Nog één dag voor deze Rode Duivels om broodnodige transfer te versieren'

'Nog één dag voor deze Rode Duivels om broodnodige transfer te versieren'
Donderdag 09 augustus 2018 - 00:05   I  

Om 18:00 sluit de transfermarkt in Engeland. Sommige Rode Duivels zijn nog steeds op zoek naar een transfer. Als die er niet komt, dan zullen enkele van hen wellicht weinig aan spelen toekomen.

Voor vier Rode Duivels wordt het wel heel spannend. Zo zoeken Michy Batshuayi en Divock Origi naar een nieuwe club. Zij krijgen een kans om zich te bewijzen, maar hebben niet echt zicht op eventuele speelgelegenheden. Vooral Origi zal te maken krijgen met heel stevige concurrentie.

Ook Simon Mignolet, derde keeper van Liverpool, zoekt best nog andere oorden op vandaag. Hij speelde vorig seizoen al amper toen Loris Karius de voorkeur kreeg. Nu Liverpool Alisson Becker aantrok wordt het helemaal uitzichtloos voor de doelman. 

De vreemdste situatie is wellicht die van Toby Alderweireld. De verdediger vormt een betrouwbaar duo met Jan Vertonghen bij Tottenham, maar leeft momenteel in onvrede met het bestuur. Hij kon op flink wat interesse, maar Tottenham lijkt hem bij momenten te gijzelen. Wat het seizoen voor de verdediger brengt is dan ook erg onduidelijk.

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024