Transfer van Anthony Limbombe wordt ware nachtmerrie

Transfer van Anthony Limbombe wordt ware nachtmerrie
Donderdag 09 augustus 2018 - 07:05   I  

Op training van Club Brugge al een tijd geen spoor meer van Anthony Limbombe. De Belgische flankspeler leek op weg naar Huddersfield, maar die transfer sprong af. Vandaag sluit de transfermarkt in Engeland en de kans dat hij zijn droomtransfer nog kan versieren is klein.

Het Nieuwsblad weet dat de makelaars van Limbombe een speelbal hebben gemaakt. Daardoor zijn heel wat Engelse ploegen niet meer geneigd om nog met hem in zee te gaan. De Rode Duivel wil gewoon voetballen, maar dat komt er nu ook niet meer van.

"Zijn transferwens werd nog vóór het einde van het seizoen 2017-18 een publiek geheim en dat zorgt ervoor dat makelaars met minder zuivere bedoelingen geld roken. Wolfsburg volgde Limbombe, maar de flankaanvaller wordt buiten zijn weten om door maar liefst achttien verschillende agenten aangeboden bij Die Wölfe. Zelf kent Limbombe die makelaars amper. Jong, uiterst talentvol en gewild, maar een hele poos de speelbal van makelaars: de aanloop naar de droomtransfer van Limbombe wordt beetje bij beetje een nachtmerrie."

Frankrijk dan maar?

Een transfer naar Engeland wordt moeilijk. Marseille zou wél een optie zijn. "Als een transfer richting Engeland vandaag niet lukt, wordt er verder gespeurd naar alternatieven in Frankrijk, Duitsland of Spanje. Olympique Marseille toont interesse, maar de Fransen willen eerst een spits. Pas daarna wordt er bekeken hoeveel centen er nog overblijven."

TAGS  I  Club Brugge  I  Marseille

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022