'Club Brugge-speler bijna rond met topclub, riant salaris ligt klaar'

'Club Brugge-speler bijna rond met topclub, riant salaris ligt klaar'
Vrijdag 10 augustus 2018 - 11:20   I  

Abdoulay Diaby had vorig seizoen nog een groot aandeel in de Brugse landstitel. Twee jaar eerder was hij ook al van groot belang voor die eerste grote prijs voor Club Brugge in jaren. Het werd dan ook snel duidelijk dat de goaltjesdief klaar was voor een nieuwe uitdaging.

Dat stak hij ook nooit onder stoelen en banken en Club Brugge beloofde om mee te werken aan een transfer. Toch was de interesse niet overdonderend, waardoor het even duurde om een club te vinden. Ondertussen was de aanvaller ook al naast de kern gevallen omdat Leko enkel verder wilde werken met jongens die voor 100% met hun gedachten bij de club zaten.

Nu zou hij toch op een zucht staan van een mooie transfer. Portugese media melden dat Diaby bijna de nieuwe aanvaller is van Sporting Lissabon. Hij zou er een contract van 4 seizoenen kunnen tekenen en Club Brugge zou het mooie bedrag van 5 miljoen krijgen voor de spits.

Update 9/8 - 14:44

Het Laatste Nieuws bevestigt de nakende transfer van Diaby. Club Brugge en Sporting zijn in verregaande onderhandeling over de transfer. Club zou 5 miljoen euro willen. Een bedrag dat niet onoverkomelijk lijkt.

Update 10/8 - 11:20

Het Laatste Nieuws weet nu ook dat Diaby een heleboel geld kan verdienen in Portugal. "De Portugese topclub is zo goed als rond met de speler zelf - ze biedt hem ruim 2 miljoen euro per jaar gedurende vier of vijf seizoenen - maar de onderhandelingen met Club lopen nog." De vraagprijs van 5 miljoen blijft ongewijzigd. 

TAGS  I  Club Brugge  I  Sporting Lissabon

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024