Stefano Denswil wil iets kwijt over nakende transfer

Stefano Denswil wil iets kwijt over nakende transfer
Zaterdag 11 augustus 2018 - 12:55   I  

Het is al wat geweest de voorbije dagen in Brugge. Eerst was er het incident met Wesley en vandaag was er de transfer die eerst wel en dan niet doorging van Anthony Limbombe. Heel wat spelers zijn nog op zoek naar een transfer en dat zorgt voor de nodige nervositeit.

Een speler die al enkele transferperiodes genoemd wordt als mogelijke vertrekker is Stefano Denswil. De Nederlander droomt al een tijdje van de Premier League, maar een transfer kwam er nog niet. Ook deze zomer kan hij een kuismaken over die droomtransfer, want de transfermarkt is dicht in Engeland.

Al had Denswil wellicht de knop al even omgedraaid. De Nederlander krijgt nog steeds het vertrouwen van Ivan Leko, die alleen spelers wil opstellen die niet met een transfer bezig zijn. Bovendien heeft Club Brugge Alexander Scholz laten vertrekken, waardoor Denswil eigenlijk niet meer mag of kan vertrekken. Het defensieve compartiment zit nu wel goed bij Club.

Update 11/8 - 12:55

Denswil heeft via de website van Club Brugge gereageerd op de transfergeruchten. Hij zegt dat hij misschien wel zal vertrekken, maar dat hij ook nog steeds erg goed zit bij Club. 

"Tot slot wil ik nog een woordje kwijt over mijn zogezegde transfer. Het is eigenlijk de media die geschreven heeft dat ik uitkijk naar een transfer, maar niet ikzelf. Als er zich een opportuniteit voordoet in de komende weken, dan zal ik misschien vertrekken, maar anderzijds besef ik maar al te goed dat ik hier bij Club ook goed zit en mijn ding kan doen.”

 

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024