'Leko kiest deze vervanger voor Wesley tegen KVK, ook Cools begint'

'Leko kiest deze vervanger voor Wesley tegen KVK, ook Cools begint'
Vrijdag 10 augustus 2018 - 07:30   I  

Club Brugge speelt na een hectische week tegen KV Kortrijk vanavond. In het eigen Jan Breydel mag Club Brugge vanavond niets laten liggen, maar na zo een vreemde week kan het natuurlijk altijd mislopen. Wesley speelt al zeker niet. Los van een eventuele schorsing is hij er volgens Ivan Leko mentaal niet klaar voor.

Leko moet dus beginnen puzzelen en een vervanger kiezen. Een speler met hetzelfde profiel zit er niet in de kern van Club Brugge. En daarom kiest Ivan Leko volgens Het Laatste Nieuws voor nieuwkomer Siebe Schrijver. De kleine ex-speler van Racing Genk kan zowel in de aanval als op het middenveld uit de voeten en Leko zou hem samen met Vossen in de spits posteren.

Wie ook in de ploeg komt is Stefano Denswil. Die was geblesseerd en moest zijn plek even afstaan aan Alexander Scholz. Die keerde terug naar Denemarken, waardoor het plekje achterin opnieuw moest opgevuld worden. Denswil neemt zijn vertrouwde postie opnieuw in, naast Matej Mitrovic en Benoit Poulain. Verder krijgt ook Cools nog zijn kans vanaf de start in de plaats van Ivan Tomecak, die alweer niet kon overtuigen.

Poll: Is Schrijvers de beste keuze om Wesley te vervangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024