Dit is Tottenham nu van plan met Alderweireld (en Dembélé)

Dit is Tottenham nu van plan met Alderweireld (en Dembélé)
Vrijdag 10 augustus 2018 - 08:25   I  

Toby Alderweireld en Mousa Dembélé (in mindere mate) probeerden een transfer te versieren. Die kwam er niet, waardoor beide heren nog even speler van de Spurs zijn al. Al lijkt het wel een heel moeilijk verhaal te gaan worden.

Voor Alderweireld was het vorig seizoen al moeilijk. Toen bleek dat hij zijn contract niet wilde verstrekken werd hij aan de kant geschoven. Pas op het einde van het seizoen kreeg hij nog wat kanen van trainer Pochettino. Volgens Het Laatste Nieuws zal hij die kans nu eerst moeten verdienen.

"Alderweireld begint weer van nul, in het rijtje achter Vertonghen en Sánchez. Spelers van wie de trainer weet dat hij er op lange termijn mee voortkan. Professioneel als hij is, zal Alderweireld de boel niet verzieken. Zit ook niet in zijn aard. Met een contract dat over een jaar afloopt, mits de Spurs de eenzijdige optie niet lichten, heeft hij er baat bij om zijn reputatie hoog te houden. Een kwaad woord zal je niet horen. Elke minuut telt. Ook met het oog op de Rode Duivels."

TAGS  I  Tottenham

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024