'In de Champions League heeft dit Standard niets te zoeken'

'In de Champions League heeft dit Standard niets te zoeken'
Vrijdag 10 augustus 2018 - 12:15   I  

Standard begon goed aan dit seizoen en maakt ook nog altijd kans op een Champions League-ticket. Het had daarvoor een sterke remonte nodig tegen Ajax. Onder impuls van een sterke Razvan Marin en een flitsende Mehdi Carcela lukte het de Luikenaars ook.

Nu ligt de focus weer even op de competitie. Walter Meeuws zou niet beginnen roteren nu. Hij zou de goede flow niet willen doorbreken. “Ik zou persoonlijk geen jongens gaan sparen”, geeft Meeuws aan in Het Nieuwsblad. “We zitten nog in het begin van het seizoen. Van echte vermoeidheid is er dus geen sprake. Ik zou gewoon de flow behouden. De ploeg staat goed en kan nog beter ingespeeld raken voor ze dinsdag tegen Ajax aantreedt.”

Hij denkt trouwens dat Standard dit seizoen sterker is dan vorig seizoen en ziet ze ook meedoen voor de titel. Al vindt hij wel dat Standard minder te zoeken heeft in de Champions League. "Standard was al sterk en ik zie ze dit seizoen voor de titel gaan. Tja, en die Champions League. Ik denk dat ze meer te zoeken hebben in de Europa League. Daar is de kans op succes groter.”

Poll: Kan Standard wél succes halen in de Champions League?

TAGS  I  Standard  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024