Renard: "Ik kan ook proberen om Dries Mertens naar Standard te halen"

Renard:
Zaterdag 11 augustus 2018 - 10:40   I  

Standard heeft zich goed weten te versterken op de transfermarkt. Van de sterkhouders was Edmilson Junior de enige die (voorlopig) Luik verliet. Standard lijkt dus klaar voor de titelstrijd, al moet het misschien ook nog Guillermo Ochoa vervangen.

De doelman mocht rekenen op interesse van Napoli, maar de Italianen speelden het niet fair. Toch niet volgens Olivier Renard, die het aanbod van Napoli van de tafel heeft geveegd. Ze wilden hem lenen met aakoopoptie, maar dat wilde Standard absoluut niet. Op die manier zou Stadard ook Dries Mertens naar Standard kunnen halen.

"Als ik Napoli vraag om Dries Mertens te huren met aankoopoptie dan zouden ze ook eens goed lachen. Memo (Ochoa) verdient een grote club, want het is een goede doelman en een goed persoon. Maar dat betekent niet dat we hem zo maar laten gaan. Hij kwam als vrije speler toe, maar heeft hier een mooi contract. Hij verdient dat ook door zijn goede prestaties. Aangezien hij goede play-offs speelde en een goed WK is de interesse logisch", aldus Renard in La Capitale.

TAGS  I  Standard  I  Napoli

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024