Vandenbempt haalt uit naar club in Jupiler Pro League: "Zoals Antwerp"

Vandenbempt haalt uit naar club in Jupiler Pro League:
Vrijdag 28 oktober 2016 - 06:00   I   door Fabian Morren

Peter Vandenbempt is in Het Nieuwsblad erg kritisch voor Lokeren. Volgens de radiocommentator en analist kan het daar zo niet meer verder na het zoveelste trainersontslag.

"U vraagt zich dan af: welke serieuze trainer wil daar nog werken?", aldus Vandenbempt in Het Nieuwsblad. "Iedereen zonder job dus. Allemaal nemen ze wat graag het risico dat het over een jaar of wat hun naam is op zerk nummer 22 van het trainerskerkhof van Daknam. Dat is de perverse realiteit van het onzekere trainersbestaan. En intussen blijft in Lokeren alles bij het oude.

"Doorgewinterde Daknam-watchers typeren Lokeren als intussen de oudste club van het land. Een stevige concurrent voor stamnummer 1, Antwerp. Een club waar de tijd naar het beeld van de nog weinig mobiele voorzitter in alle geledingen is blijven stilstaan. Het formidabele vakmanschap van de tandem Peter Maes en Willy Reynders heeft de teloorgang jarenlang verdoezeld met stevige resultaten en goed voetbal. Maar het concept-Lambrecht als eenmans­club botst stilaan op zijn limieten."

TAGS  I  Peter Vandenbempt  I   Lokeren

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022