Deze 4 JPL-trainers dreigen al ontslagen te worden

Deze 4 JPL-trainers dreigen al ontslagen te worden
Zondag 12 augustus 2018 - 11:30   I   door Redactie

De derde speeldag is volop aan de gang, maar nu wordt al duidelijk dat enkele trainers moeten beginnen nerveus worden. Het eerste trainersontslag laat traditiegetrouw nooit echt lang op zich wachten. Vier coaches lopen ernstig gevaar.

*Peter Maes: Pakte slechts 1 op 9 met Lokeren. Vooral de eerste wedstrijd tegen Genk was ontluisterend. Ook nadien kon Lokeren nog niet echt op niveau acteren. Voorzitter Roger Lambrecht wordt al enigszins nerveus.

*Franck Defays: Moeskroen pakte nog geen enkel punt. Zaterdagavond werd er verloren van Antwerp. Defays nam in de loop van vorig seizoen over, maar kon toch nog geen indruk maken als coach van de Henegouwers.

*Glen De Boeck: Hij had al ruzie voor aanvang van de competitie met zijn bestuur. Na de recente 1 op 9 met zeer matig voetbal zal de relatie nog niet bepaald schitterend zijn. Het worden hete weken voor De Boeck.

*Claude Makelele: De fans van Eupen schreeuwden vorige week al om zijn ontslag en na de 4-0-nederlaag bij Zulte Waregem zal de stemmen niet omgeslagen zijn. Eupen pakte nog geen punt en slikte al dertien tegengoals.

Poll: Worden trainers te snel ontslagen in België?

TAGS  I  Lokeren  I  Moeskroen  I  KV Kortrijk  I  Eupen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024