Klopp haalt alweer zwaar uit naar Sergio Ramos

Klopp haalt alweer zwaar uit naar Sergio Ramos
Zondag 12 augustus 2018 - 12:38   I   door Redactie

Jürgen Klopp en Sergio Ramos worden geen goede vrienden meer. De coach van Liverpool kijkt nog steeds verbitterd terug op de Champions League-finale van vorig seizoen waarin zijn team met 3-1 verloor van Real Madrid. Liverpool verloor toen al heel snel sterspeler Mohamed Salah na een blessure, veroorzaakt door Ramos.

Klopp heeft nog steeds vragen bij die actie van Ramos. “Het kan toeval zijn, maar Salah werd uit de wedstrijd gehaald tijdens een uitstekende fase in zijn carrière”, aldus de Duitser.

“Veel mensen zullen zeggen dat deze dingen gebeuren. Maar als dit de boodschap is die we onze kinderen willen meegeven, dan is alles geoorloofd en gaat alles louter over winnen. Dan ben ik blij dat ik over veertig jaar deze planeet verlaat. Of ik een goede verliezer ben? Nee."

Een duik

“Tijdens onze voorbereiding hebben we Ramos besproken, want het vorige jaar heeft hij de finale beïnvloed met een duik en een rode kaart (voor Juan Cuadrado van Juventus, red.). Real Madrid heeft het verdiend om de Champions League te winnen, niemand heeft iets anders beweerd. Maar moet je dat doen met de situaties met Ramos? Nee, dat hoeft niet.”

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024