Ziekenhuis komt met update over toestand Ronaldo

Ziekenhuis komt met update over toestand Ronaldo
Dinsdag 14 augustus 2018 - 15:50   I   door Redactie

De Braziliaanse oud-voetballer Ronaldo is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij ligt op intensieve zorgen in een ziekenhuis in Ibiza nadat hij geveld werd door een longontsteking.

Ronaldo werd vrijdagavond in het ziekenhuis opgenomen. Nog voor middernacht had Ronaldo gevraagd om hem naar een privéziekenhuis op Ibiza te brengen: het Clinica Nuestra Senora del Rosario-hospitaal.

Een bron in het ziekenhuis laat weten dat hij er nog steeds ligt, maar dat hij wel positieve vorderingen maakt. Het gaat dus de goede kant uit.

Update 12/8 - 19:10

Ronaldo kwam nu zelf met een update over zijn toestand. Het gaat de goede kant uit met de Braziliaan en hij mag morgen het ziekenhuis verlaten. Hij bedankte ook nog iedereen voor de vele berichtjes die hij kreeg.

Update 14/8 - 15:45

Het ziekenhuis heeft vandaag laten weten dat Ronaldo reeds vertrokken is. Wat er nu net mis was is niet volledig duidelijk. "De 41-jarige voormalige aanvaller werd vrijdagavond opgenomen. Volgens de lokale pers had Ronaldo een longontsteking, de Braziliaan zelf sprak op Twitter van een ernstige griepaanval. Aan het einde van het weekend was hij al aan de beterhand." Dat schrijft HLN.

TAGS  I  Brazilië

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024