Valencia stelt concurrent voor van Batshuayi: "80 miljoen"

Valencia stelt concurrent voor van Batshuayi:
Maandag 13 augustus 2018 - 20:55   I  

Michy Batshuayi zal dit seizoen dan toch zijn kans niet grijpen bij Chelsea. Hij kiest voor een avontuur in de Primera Division bij Valencia. Een mooie club, waar de Rode Duivel dit seizoen voor de nodige doelpunten moet zorgen.

Dan zal hij wel met de concurrentie moeten afrekenen en daar is nu een extra speler bijgekomen. Valencia heeft Kevin Gameiro van Atlético te pakken. De club meldde gisteren dat het een principeakkoord had met de Fransman.

Het Nieuwsblad weet dat de concurrentie zo niet mals is voor de Rode Duivel. "De 24-jarige Batshuayi krijgt daarnaast op Mestalla nog af te rekenen met concurrentie van Rodrigo en Simone Zaza, vorig seizoen het spitsenduo bij de nummer vier uit de Primera Division. Daardoor is het team rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, een van de hoofdredenen voor Batsman om richting Spanje te trekken."

Update 13/8 - 20:50

Valencia heeft Kevin Gameiro vandaag ook voorgesteld. De 31-jarige Fransman heeft zijn handtekening gezet onder een tot medio 2021 doorlopend contract. Wie de spits wil overkopen moet het hoge bedrag van 80 miljoen euro op tafel leggen.

 

TAGS  I  Valencia

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022