"In Brugge zitten ze al met een ei in hun broek"

Maandag 13 augustus 2018 - 10:30   I   door Redactie

Antwerp kan terugblikken op al een geslaagde seizoensstart. Met 7 op 9 mag de Great Old zeker niet klagen. Komend weekend wacht de eerste topper van het seizoen, tegen Club Brugge.

"De 7 op 9 van Antwerp is schitterend", zegt Patrick Goots in Gazet van Antwerpen. "In drie matchen, waarvan twee keer op verplaatsing, geen enkele tegengoal. In Brugge zitten ze met een ei in hun broek om naar een kolkende Bosuil te komen."

"Je kan voor of tegen het systeem van Bölöni zijn, maar het werkt wel. Vorige week speelde Rodrigues de pannen van het dak, tegen Moeskroen zat hij gewoon op de bank. Bölöni rekent op een goede organisatie en als er dan één bal goed valt, win je. De Antwerp-supporters winnen misschien liever met 4-3 dan met 1-0, maar de coach kiest voor resultaat. En hij krijgt gelijk", weet Goots.

Minder transfers?

Mogelijk verandert door deze sterke resultaten ook de transferstrategie. "Daardoor zal het Antwerp-bestuur nu misschien kiezen voor één of twee gerichte versterkingen in plaats van de oorspronkelijke vier of vijf. Het geraamte staat er, iedereen weet wat hij moet doen. Eventuele nieuwkomers moeten dus in het systeem passen en 90 minuten hun mouwen willen opstropen", stelt de oud-spits.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024