Roep om sterkhouder bij RSCA: "Wanneer komt hij terug?"

Roep om sterkhouder bij RSCA:
Maandag 13 augustus 2018 - 15:15   I   door Redactie

Stephan Keygnaert vindt dat Anderlecht Sven Kums begint te missen. De chef voetbal van Het Laatste Nieuws denkt dat zijn aanwezigheid het niveau wel had kunnen optrekken bij Charleroi.

"Het zal de hittegolf geweest zijn, toen we eind juli al te voorbarig de vraag stelden of Sven Kums niet uit de ploeg zou worden gespeeld door Trebel en Makarenko. In het Stade du Pays was Anderlecht een elftal spookrijders, en kwam al snel de bedenking dat een goeie Kums misschien wel orde had kunnen brengen in de chaos. Kums zou wel gezien hebben dat die bal veel te snel diep ging. Wanneer is hij terug?", aldus Keyngaert.

Didillon

De keeper valt Keygnaert wel erg mee. "Thomas Didillon. 1m93 - Vanhaezebrouck houdt van grote keepers. Didillon heeft uitstraling, en hij leidt zijn defensie. Soms scheldt hij Vranjes en co de huid vol, soms gaat-ie ze kussen. Maar vooral: Didillon heeft uitstékende voeten. Binnen- en buitenkantje: elke bal die hij uittrapt, kort of lang, is op de stropdas. Het is verleidelijk om je opbouw te starten bij zo'n doelman."

TAGS  I  Anderlecht  I  Kums

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024