Real Madrid wil na Courtois nog een Belg binnenhalen

Real Madrid wil na Courtois nog een Belg binnenhalen
Maandag 13 augustus 2018 - 20:20   I  

Real Madrid heeft deze zomer haar pijlen al op twee Rode Duivels gericht? Thibaut Courtois kwam wel, Eden Hazard bleef in Chelsea. De Belgen zijn blijkbaar in trek deze zomer, want nu heeft alweer een landgenoot een aanbieding op zak.

Keeperstrainer Erwin Lemmens zou namelijk de overstap kunnen maken van Lokeren naar Real Madrid. Lemmens is trouwens ook de keeperstrainer van de Rode Duivels, waar hij met onder andere Courtois heel goed werk heeft geleverd.

Peter Maes reageerde bij TV Oost op die interesse. "Ik heb er met Erwin over gesproken. Het is natuurlijk fantastisch dat iemand zo'n aanbieding krijgt. Dat betekent dat hij veel kwaliteiten heeft. Wij zijn heel blij dat hij bij Lokeren is. De toekomst? Daar hebben we geen antwoorden op. We hopen dat hij bij ons blijft en dat we verder kunnen werken. Ik weet niet of Erwin zelf naar Real wil gaan. Daar hebben we het nog niet over gehad. Ik denk dat het nog allemaal moet concretiseren en dat ze nog helemaal niet zo ver zijn." Dat vertelde Maes volgens Sporza.

TAGS  I  Real Madrid  I  Lokeren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024