AA Gent ziet alweer speler vertrekken: "Faes heeft me overtuigd"

AA Gent ziet alweer speler vertrekken:
Maandag 13 augustus 2018 - 20:40   I  

AA Gent nam vandaag al afscheid van Mamadou Sylla, maar hij is niet de enige speler die dit seizoen niet te zien zal zijn in de Ghelamco Arena. Er zijn in Gent namelijk heel wat spelers die de club mogen verlaten.

Het gaat om Swolfs, Davidzada, Horemans, Koita, Beridze en Rodriguez. "We hebben hen tijdig willen waarschuwen zodat ze op zoek kunnen naar een oplossing, zodat dit geen verloren jaar wordt", aldus Vanderhaeghe.

De jonge verdediger Siebe Horemans vond een oplossing. Hij gaat een jaartje rijpen bij Excelsior, de club waar ook Wout Faes speelminuten kreeg. De transfer van Faes naar KV Oostende bewees dat hij de goede keuze maakte. “Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien”, motiveert de jeugdinternational volgens Het Nieuwsblad zijn keuze. “Wout Faes, die hier vorig seizoen speelde, heeft me dat bevestigd. Wout heeft het hier prima gedaan en een mooie stap kunnen maken, dus dat stimuleert mij wel. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg.” De Nederlanders hebben geen aankoopoptie.

TAGS  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Excelsior

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024