Verrassing bij Club Brugge? "Misschien blijft hij toch"

Verrassing bij Club Brugge?
Dinsdag 14 augustus 2018 - 08:43   I   door Redactie

Nu Wesley lang geschorst is en Diaby dicht bij een transfer staat, gaat Club Brugge op zoek naar een nieuwe spits. Jan Ceulemans is er echter niet helemaal van overtuigd dat blauw-zwart wel een nieuwe aanvaller nodig heeft.

"Het staat al weken vast dat hij vertrekt, maar hij is nog altijd niet weg. Voor hetzelfde geld blijft hij, hé. Met hem is Club voldoende gewapend om de periode te overbruggen tot Wesley terug is. Want als je nu gaat kopen om te kopen en er gaat niemand weg, zit je na de zomer plots met een teveel aan spitsen", aldus Ceulemans in Het Nieuwsblad.

Volgens Ceulemans heeft Club nog tijd en zijn er misschien nog zaakjes te doen tegen het einde van de transfermarkt. "Mannaert en co. zullen zich niet laten vangen. Zij zijn al bezig met alternatieven en houden wellicht iets achter de hand. Maar tot op vandaag is de waarheid dat de spitsen die Club vorig seizoen kampioen maakten gewoon nog onder contract liggen. In theorie is het dus voldoende gewapend. Veel veranderingen verwacht ik niet.”

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024