Transfermarkt LIVE: Sterkhouder blijft langer bij Racing Genk, plots veel interesse in Teo

Transfermarkt LIVE: Sterkhouder blijft langer bij Racing Genk, plots veel interesse in Teo
Dinsdag 14 augustus 2018 - 23:30   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*PSG wil zich versterken met Christian Eriksen én Danny Rose van Tottenham.

*Julen Lopetegui rekent dit seizoen op Gareth Bale. Een transfer is dan ook niet aan de orde.

*Ruslan Malinovskyi voelt zich goed bij Racing Genk en wil dat nu ook duidelijk maken. De middenvelder van Racing Genk heeft zijn contract nu verlengd tot 2022. Dat is uiteraard geen garantie dat hij daadwerkelijk nog enkele seizoenen zal blijven in Limburg, maar de kassa kan wel flink gaan rinkelen in Genk.

*Barcelona flirt al een hele zomer met Paul Pogba. Toch zal het deze zomer bij flirten blijven. Een echte move komt er dan ook niet vanwege Barcelona. Dat vertelde Barcelona-directeur directeur Ariedo Braida bij Radio Sportiva. “Ik denk niet dat we deze zomer nog voor Pogba gaan, maar hij is een geweldige speler.”

*Real Madrid heeft volgens Don Balon maar liefst 60 miljoen geboden voor middenvelder Miralem Pjanic, maar die weigerde. Hij wil namelijk naar Barcelona

*Ook het Franse Nice wil zich versterken met Teodorczyk. De Fransen willen hem zo snel mogelijk aantrekken, omdat ze dan de Italiaan Mario Balotelli kunnen verkopen.

*Anderlecht toont belangstelling in de Roemeen Dennis Man. Dat heeft zijn manager bevestigd. Net als Manchester United overigens. Het 19-jarige toptalent maakte tijdens het voorbije seizoen indruk bij zijn club Steaua Boekarest met tien doelpunten in 34 wedstrijden. Hij zou wel tussen de 10 en de 12 miljoen euro moeten kosten.

*Fenerbahçe wil Thomas Vermaelen (32) overnemen van FC Barcelona.

*Timoué Bakayoko verlaat Chelsea. Hij wordt verhuurd met aankoopoptie aan AC Milan. 

*Club Brugge zou zich versterken met Victor Osimhen. De 19-jarige aanvaller zou door Wolfsburg uitgeleend worden aan blauw-zwart. Een bevestiging van dat nieuws is er nog niet.

*Gertjan De Mets trekt naar Beerschot Wilrijk. Zulte Waregem verhuurt de speler. 

*Standard toont belangstelling in Stéphane Omeonga. De 22-jarige Belgische jeugdinternational mag weg bij Genoa. Omeonga is een middenvelder en dat is net de positie waar Standard nog versterking zoekt.

*Na Standard geniet Lior Refaelov ook de belangstelling van Beitar Jeruzalem.

*Wesley Moraes zou mogelijk toch nog vertrekken bij Club Brugge. Hij blijft de topprioriteit van Lazio.

*Nicolas Lombaerts heeft vijf clubs die belangstelling tonen voor hem. De 33-jarige verdediger zou echter graag naar een Belgische club verhuizen. Twee Belgische teams zijn geïnteresseerd, maar het is niet bekend om welke teams het gaat.

*Jonathan Legaer (STVV) kan aan de slag bij Lokeren.

*Volgens Jan Ceulemans is het niet uitgesloten dat Abdoulay Diaby gewoon bij Club Brugge blijft.

*Real Madrid heeft een bod van 60 miljoen euro uitgebracht op Miralem Pjanic. Juventus heeft dat aanbod afgewezen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024