Joos over sterkhouder Club Brugge: "Vonden hem niet goed genoeg"

Joos over sterkhouder Club Brugge:
Dinsdag 14 augustus 2018 - 18:05   I  

Club Brugge is zonder complexen aan het nieuwe seizoen begonnen. Enkele kampioenenmakers van vorig seizoen, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby, staan niet meer tussen de lijnen. Maar eigenlijk wordt daar amper over gesproken.

Wellicht hét bewijs dat Vincent Mannaert goed heeft aangekocht dit seizoen. Hij haalde onder meer Arnaut Danjuma uit de Nederlandse tweede klasse weg en nu schittert de flankspeler in Jan Breydel. Hij had niet veel tijd nodig om zich aan te passen en om beslissend te zijn.

Het leek wat een vreemde transfer, want hij speelde 'maar' in de tweede klasse in Nederland. Nu blijkt dat de Bruggelingen hem gewoon heel erg goed hebben opgemerkt. "Danjuma doet het zoals Limbombe en Izquierdo ook deden: vanaf links naar binnen gaan en dan met rechts de verste hoek zoeken", vertelde Degryse in Extra Time. "Goed gescout van Club Brugge."

"Niet goed genoeg in Nederland"

De Nederlandse topclubs hebben hem blijkbaar niet opgemerkt. Filip Joos weet dan ook dat die hem gewoon niet goed genoeg vonden. "Hij scoorde 11 keer en gaf 16 assists vorig seizoen", weet Filip Joos. "Toch vonden ze hem bij de Nederlandse topclubs blijkbaar niet goed genoeg."

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024