Malinovskyi neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst bij Racing Genk

Malinovskyi neemt belangrijke beslissing over zijn toekomst bij Racing Genk
Dinsdag 14 augustus 2018 - 20:15   I  

Ruslan Malinovskyi is dé man van Racing Genk momenteel. Hij scoort vlotjes en zijn geniale linkervoet lijkt elke week beter te worden. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat andere ploegen interesse tonen in de middenvelder.

De speler zelf voelt zich goed bij Racing Genk en wil dat nu ook duidelijk maken. Volgens Het Laatste Nieuws zou de middenvelder van Racing Genk zijn contract nu verlengen tot 2022 en ook RC Genk bevestigde het nieuws ondertussen. Dat is uiteraard geen garantie dat hij daadwerkelijk nog enkele seizoenen zal blijven in Limburg, maar de kassa kan wel flink gaan rinkelen in Genk.

Deze zomer lijkt hij alvast niet te vertrekken. Dat vertelde hij eerder al en dat heeft hij door deze actie alleen maar bewezen. "Je weet nooit hoe de club zal reageren als een ploeg aanklopt met een mooi bod voor mij. Maar het is niet zo dat ik weg wil. Ik heb een goed gevoel bij dit seizoen. De sfeer is nooit beter geweest en deze ploeg heeft het potentieel om mee te doen voor de hoofdprijs", aldus Malinovskyi in Het Laatste Nieuws

TAGS  I  RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024