Gefrustreerde Preud'homme wijst met de vinger naar twee Standard-spelers

Gefrustreerde Preud'homme wijst met de vinger naar twee Standard-spelers
Dinsdag 14 augustus 2018 - 22:38   I  

Michel Preud'homme was na de wedstrijd ontzettend teleurgesteld in de prestatie van zijn Standard. Tegen dit Ajax kan je verliezen, maar de manier waarop deed bij momenten pijn aan de oren.

Vooral de rechterflank liet het vandaag afweten en dat zag ook Preud'homme. Die schuwde zijn woorden tijdens zijn analyse dan ook niet. "Dit niveau kunnen we niet aan. Zo simpel is het. We hebben het thuis wel soms gedaan, maar hier hebben we aan 2 kilometer per uur druk gezet. Onze hele rechterflank liep constant uit verband. Dat begon met Carcela die geen druk heeft gezet en Cavanda die altijd weg was. Eigenlijk kunnen ze dat oplossen, maar vandaag lukte het helemaal niet." Dat vertelde Preud'homme voor de camera van Q2.

"We proberen iets neer te zetten en ze hebben moeite met tactische trainingen en een tactisch plan. Maar ze moeten daar mee kunnen omgaan. Na de 3-0 komt de eer dan terug en dan zetten we wel druk. Op dit niveau moeten we gewoon scherp zijn vanaf minuut één. Niet gewoon op dit veld staan.", besloot Preud'homme nog.

TAGS  I  Standard  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024