Nederlandse media smullen van Ajax en zien tergend zwak Standard

Nederlandse media smullen van Ajax en zien tergend zwak Standard
Dinsdag 14 augustus 2018 - 22:50   I  

Hoe scherp Nederlandse media nog waren voor Ajax na de zwakke prestatie tegen Exelsior, zo positief waren ze vanavond na de klinkende zege van de Ajacieden. Terecht ook, want dit Ajax hoort gewoon thuis in de Champions League. Standard daarentegen speelde erg zwak en dat zagen ze in Nederland ook.

NOS

NOS kwam met een duidelijke analyse bij de rust. Ajax was te sterk voor Standard. Preud'homme was ziedend. "Standard had geen antwoord op het vuurwerk van Ajax en kwam amper in het stuk voor, zag ook coach Michel Preud'homme die zichtbaar boos de kleedkamer opzocht na 45 minuten. Het kleine beetje hoop dat Standard nog had, om net als vorige week een 2-0 achterstand ongedaan te maken, werd meteen na rust de grond ingeboord."

AD

AD zag vooral de klasse van Ajax vanavond. "De volle Johan Cruijff Arena bulderde er op los. De fans vonden het mooi wat ze zagen. Een energieke Hakim Ziyech die het spel naar zich toe trok. Het perfecte en kordate optreden van Nicolas Tagliafico. De souplesse van Frenkie de Jong. Soms de klasse van Dusan Tadic. Het slimme spel van Klaas-Jan Huntelaar. Nee, eigenlijk was er niemand die gisteravond uit de toon viel. Het publiek werd weer eens warm op een Europese avond."

De Telegraaf

De Telegraaf zag een eenvoudige zege. "Donny van de Beek mocht in de 81e minuut nog invallen van trainer Ten Hag, maar het maakte verder niet meer uit. Ajax won met speels gemak van Standard (3-0) en plaatste zich voor de play-offs van de Champions League, waarin Dinamo Kiev wacht."

TAGS  I  Standard  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024