Benavente spreekt over gemiste transfer naar Club Brugge

Benavente spreekt over gemiste transfer naar Club Brugge
Woensdag 15 augustus 2018 - 08:45   I   door Redactie

Cristian Benavente is één van de smaakmakers bij Charleroi. De Peruviaan zou in de belangstelling van Club Brugge gestaan hebben, maar blauw-zwart zou 8 miljoen euro moeten ophoesten hebben voor hem. Dat vond Club nu wel wat veel en dus ging de transfer niet door.

"Als de club voor mij een bedrag vraagt dat weinig andere clubs kunnen betalen, dan wil dat toch zeggen dat ze tevreden over me zijn, niet? Dat voelt wel prettig", zegt Benavente. "Ik heb veel tijd nodig gehad om mijn plaats hier te vinden en nu ben ik gelukkig. Ik ben ergens waar iedereen mij waardeert. Je weet nooit wat er kan gebeuren in het voetbal, maar de ploeg gelooft in mij en het bestuur ook. Dat is het belangrijkste voor mij."

Nog beter

Vorig seizoen doorbrak Benavente de magische grens van tien doelpunten. Het gevoel leeft dat hij echter nog beter kan dan het afgelopen jaar. "Het klopt dat ik op het einde van het seizoen iets minder goed was. Zoals de hele ploeg eigenlijk. Het is een cliché, maar ik probeer vooral belangrijk te zijn voor het team. Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik meer dan tien keer scoorde en dat is mooi voor mij, maar het doel is vooral de ploeg te helpen. Liefst door dit seizoen nog meer te scoren dan in het vorige", zegt hij.

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024