Peter Vandenbempt kondigt transfer aan bij Club

Peter Vandenbempt kondigt transfer aan bij Club
Woensdag 15 augustus 2018 - 08:15   I   door Redactie

Peter Vandenbempt zag Club Brugge vorig weekend heel makkelijk winnen van KV Kortrijk. De radiocommentator verwacht echter dat - ondanks een 9 op 9 - blauw-zwart nog niet klaar is op de transfermarkt.

"KV Kortrijk was te snel uitgeteld en te zwak om het gemis van diepe spits Wesley te kunnen inschatten - dat is voor de volgende weken tegen Antwerp en Anderlecht. Schrijvers maakte een mooie goal, maar was zeker voor de rust aan de bal niet goed en voor Vossen was het ondankbaar aanpassen aan de hem minder geschikte rol van diepe spits", aldus Vandenbempt.

"Met het profiel van Schrijvers - eigenlijk een spelmaker als tweede spits - was het voor Vanaken ook zoeken naar ruimte, meer dan in de vorige twee wedstrijden. Ook opgemerkt: de volwassen prestatie van Rits, goed positioneel, in de recuperatie en aan de bal, een waardige vervanger voor Nakamba."

Transfer

Vandenbempt plaatst ook kanttekeningen en weet dat Club nog een versterking haalt. "Maar tegelijk: wat met Rits wanneer de onbetwiste titularis terug is? Een vraag die ook Schrijvers zich al een keer moet stellen, want Club lijkt echt wel op zoek naar een grote diepe spits", besluit de radiocommentator in Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Heeft Club nood aan een nieuwe spits?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024