Transfermarkt LIVE: Verrassing rond Limbombe, voormalige spits van RSCA terug naar JPL?

Transfermarkt LIVE: Verrassing rond Limbombe, voormalige spits van RSCA terug naar JPL?
Woensdag 15 augustus 2018 - 21:18   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Uche Agbo geniet de belangstelling van Torino. Standard moet vrezen voor een vertrek van zijn sterkhouder.

*De kans dat Anthony Limbombe naar FC Nantes verhuist, is klein. Er zijn kapitaalkrachtigere clubs die zich hebben gemeld voor de flankaanvaller. Er zal dus een andere verrassende club op de proppen komen voor Limbombe.

*Cyril Théréau keert mogelijk terug naar de Jupiler Pro League. De 35-jarige spits gaat vertrekken bij Fiorentina en er is interesse uit België.

*Real Madrid zou Eden Hazard toch nog willen halen. De Koninklijke hoopt dat de Rode Duivel zijn contract bij Chelsea niet verlengt. In dat geval zal zijn prijs drastisch zakken en dan kan Real hem wat later toch nog aantrekken.

*Udinese heeft ook Munir El Haddadi op de verlanglijst gezet. Zo wordt een transfer van Lukasz Teodorczyk naar de Italiaanse club weer wat moeilijker.

*Gertjan De Mets wordt door Zulte Waregem uitgeleend aan Beerschot Wilrijk.

*KRC Genk vreest voor een vertrek van Sander Berge. "Hem houden wordt een grote uitdaging", zegt sportief directeur Dimitri De Condé.

*Omer Govea trekt naar Antwerp. De Great Old huurt de Mexicaanse middenvelder van FC Porto.

*Simon Mignolet zou dicht bij een verhuis naar Napoli staan. De transfermarkt in Italië sluit vrijdag.

*Galatasaray overweegt nog steeds een bod op Kara Mbodj. De Turkse topclub geeft echter de voorkeur aan Jason Denayer. Galatasaray huurde de Belg ook vorig seizoen al van Manchester City.

*Abdoulay Diaby staat op een zucht van Sporting Lissabon. De Portugezen betalen 4 miljoen euro aan Club Brugge. Diaby kan er een contract voor vier seizoenen tekenen.

*Volgens Peter Vandenbempt zal Club wellicht nog een doublure halen voor Wesley Moraes.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024