Vandenbempt ziet zware concurrent voor Club en Anderlecht

Vandenbempt ziet zware concurrent voor Club en Anderlecht
Woensdag 15 augustus 2018 - 11:26   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is onder de indruk van KRC Genk. De ploeg van trainer Philippe Clement is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen.

"Racing Genk is er als een perfect getunede racewagen aan begonnen. Het langere seizoen, de kortere vakantie en de ingekorte voorbereiding hebben het elan van de eindronde van vorig seizoen niet gebroken. Op toerental is Genk overrompelend met de kracht en precisie van de indrukwekkende Berge, het betoverende minnespel tussen de messcherpe Pozuelo en Trossard", zegt Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine

"En ook achterin straalt het onverzettelijkheid uit met Lucumi, die ondanks zijn jonge leeftijd al métier heeft en behalve kracht ook behoorlijk veel techniek bezit", vervolgt Vandenbempt. "Lech Poznan kwam Genk afbluffen, maar de jonge bende nam rustig over en speelde de Polen nadien geweldig van de mat. Kansen zijn er elke keer in overvloed. De verwoestende linker van Malinovskyi maakt dat de Genkse dreiging er ook vanop afstand is en nauwelijks in te dijken is. Naar verluidt klopte het plan van STVV, ondanks vier ballen tegen het doelhout en een paar uitstekende kansen."

Poll: Is Genk een titelkandidaat?

TAGS  I  RC Genk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024