'Malinovskyi strijkt voortaan dit monstersalaris op bij KRC Genk'

'Malinovskyi strijkt voortaan dit monstersalaris op bij KRC Genk'
Donderdag 16 augustus 2018 - 12:00   I   door Redactie

KRC Genk wil er alles aan doen om zijn sterke kern samen te houden. Ruslan Malinovskyi blijft alvast bij de club. Hij verlengde zijn contract tot 2022.

Genk doet een zeer zware inspanning voor hem. Zijn jaarsalaris zou zelfs meer dan een miljoen euro bedragen, zo schrijft HLN. "Hij wordt elke week beter. Hij is mobieler dan voor zijn knieblessure én hij is wedstrijdbepalend", aldus een opgeluchte technisch directeur Dimitri de Condé. "In een competitie waarbij de meeste ploegen met heel veel respect naar Genk komen en een blok optrekken, is iemand met zijn traptechniek een wapen. Een vrijschop kan volstaan om een gesloten wedstrijd open te breken." 

Gelukkig

"Ik ben gelukkig en mijn vrouw Roksana is dat ook. Dat is nog altijd het belangrijkste", reageert Malinovskyi zelf op de contractverlenging. "Ik ben Racing Genk ook heel dankbaar: in het verleden beslisten zij om de aankoopoptie in mijn aflopend huurcontract te lichten, terwijl ik out was met een kruisbandblessure. Voor mij was dat een teken van vertrouwen. Op deze manier wil ik iets terugdoen voor de club. Ik heb het gevoel dat dit óns seizoen kan worden."

TAGS  I  RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024