Transfermarkt LIVE: Monstertransfer bij RSCA, Hazard voor 224 miljoen naar Real?

Transfermarkt LIVE: Monstertransfer bij RSCA, Hazard voor 224 miljoen naar Real?
Donderdag 16 augustus 2018 - 23:40   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*De transfermarkt sluit vrijdag in Italië. Inter onderneemt nog een laatste poging voor Luka Modric.

*AS Roma heeft een bod van 40 miljoen euro uitgebracht op Leon Bailey. Leverkusen houdt echter vast aan de vraagprijs van 50 miljoen euro.

*Volgens zijn makelaar is Anderlecht concreet voor Dennis Man. De 19-jarige Roemeen van Steaua Boekarest moet 10 à 12 miljoen euro kosten.

*Keylor Navas krijgt te horen dat hij na de komst van Thibaut Courtois toch mag vertrekken bij Real.

*Real Madrid zou nu toch een bod willen uitbrengen op Eden Hazard van 224 miljoen euro. Voorzitter Florentino Pérez wil de ster van Chelsea er absoluut bij.

*Josué Sa staat op het punt om uitgeleend te worden door Anderlecht aan het Turkse Kasimpasa.

*Antwerp heeft de transfer van Omer Govea afgerond. De Mexicaan wordt gehuurd met optie tot aankoop van FC Porto.

*Club Brugge heeft met Sporting Lissabon een akkoord over de transfer van Abdoulay Diaby. De Portugezen betalen 4 miljoen euro voor hem. De transfer wordt binnenkort afgerond.

*Ook het Franse Nice toont concrete belangstelling in Teodorczyk. De spits kan ook rekenen op de interesse van Udinese. De kans dat hij vertrekt bij Anderlecht, is nu vrijwel zeker.

*Sander Berge zou naar Sevilla willen. Dat zou wel heel slecht nieuws betekenen voor RC Genk.

*Blijft Anthony Limbombe toch nog enkele maanden bij Club Brugge? Mogelijk zou Huddersfield in januari terugkeren voor de flankaanvaller. Limbombe zelf zou echter al een persoonlijk akkoord hebben met FC Nantes.

*Ivan Obradovic staat in de belangstelling van Lokeren, maar hij weigert te praten met de eersteklasser. Anderlecht dreigt de Serviër naar de B-kern te sturen.

*Toby Alderweireld raakt mogelijk toch nog weg voor het sluiten van de transfermarkt. Bayern München zou de Rode Duivel op de verlanglijst hebben geplaatst.

*Tom De Sutter, overbodig bij Lokeren, heeft een aanbod van Roda JC afgewezen.

*Anthony Limbombe heeft een akkoord met FC Nantes. Door de tussenkomst van verschillende makelaars zou de uiteindelijke transferprijs nog lager liggen dan 7,8 miljoen euro. Club zou dus een hele slechte zaak doen.

*Udinese heeft een bod gedaan op Lukasz Teodorczyk. Anderlecht heeft dat geweigerd en hoopt op meer.

*RSCA deed zelf een bod op Bubacarr Sanneh. Anderlecht bood 6 miljoen euro, maar FC Midtjylland heeft het bod afgewezen. Sanneh zet wel druk, want hij wil naar Anderlecht.

*Jordan Lukaku kan rekenen op de belangstelling van Sporting Lissabon.

*Victor Osimhen (Wolfsburg) vond geen akkoord met Club Brugge en komt dus niet naar België. Club blijft verder speuren naar een nieuwe spits.

*Ryota Morioka blijft in principe bij Anderlecht. Zulte Waregem en Antwerp mogen de Japanner dus schrappen.

*Sevilla wil doordrukken voor Sander Berge. Genk wil er alles aan doen om de Noor te behouden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024