Verheyen: "Ik wilde niet als een grote Jan voor de spionkop staan zwaaien"

Verheyen:
Donderdag 16 augustus 2018 - 20:38   I   door Redactie

Gert Verheyen ging de fans van KV Oostende niet groeten na de 2-1-overwinning tegen Moeskroen. Na de nederlaag op Anderlecht (5-2) deed hij dat bijvoorbeeld dan weer wel.

"Tegen Moeskroen wilde ik niet meteen als een grote Jan voor de spionkop met mijn armen gaan staan zwaaien", zegt Verheyen in Knack. "Zo zit ik niet elkaar. Daarin heb ik Trond Sollied, mijn trainer bij Club Brugge, altijd bewonderd. Die liet de vieringen met supporters altijd aan de spelers over en ging zelf naar binnen."

Geen sms

"Maar ik begrijp ook wel dat fans na een match een gebaar van hun trainer verwachten. Het is het enige moment waarop je hen kunt bedanken voor hun steun", vervolgt Verheyen. "Ik kan onmogelijk maandag naar al die mensen een sms sturen: ‘Bedankt om te komen gisteren. Groetjes, Gert.’ (lacht)"

"Ik worstel daar nog wat mee. Net omdat ik deze job niet zozeer voor mezelf heb aangenomen, om te bewijzen hoe goed ik als trainer ben of om mijn carrière een nieuwe wending te geven. De enige carrière die voor mij telt, is die als speler, en die is al een tijdje voorbij. Ik doe dit om met deze club iets moois neer te zetten."

TAGS  I  KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024