"Wil Lukaku dat we door het stof gaan om hem te overtuigen?"

Vrijdag 17 augustus 2018 - 08:15   I   door Redactie

Romelu Lukaku schokte alle Belgen door aan te kondigen dat hij wellicht stopt na het EK van 2020. Koen Van Uytvange, journalist van Het Nieuwsblad, begrijpt die beslissing niet en doet een oproep aan de Rode Duivel.

"Ik begrijp niet waarom je op je 25ste luidop suggereert dat de Rode Duivels na Euro 2020 niet meer op jouw goals hoeven te rekenen. Tenzij je nu verwacht dat het publiek je zal overstelpen met smeekbedes om alsjeblieft van gedacht te veranderen. Is het dat wat je wil, Romelu? Dat het land door het stof gaat om je te overtuigen dat we jou niet willen missen?", aldus Van Uytvange.

"Na het voorbije WK zou je beter moeten weten. Sinds het overstapje tegen Japan zit je in ieders hart. Sinds jouw assist tegen Brazilië ben je een deel van onze geschiedenis. Het voorbije WK is er geen enkele weldenkende burger geweest die vond dat jij niet in onze spits thuishoorde. Geen enkele. Zelfs vóór het vertrek naar Moskou stond je al niet meer ter discussie. Die tijd ligt intussen al jaren achter ons."

Simons

"Beste Romelu, het komende EK, jouw potentiële afscheid, is pas over twee jaar. Je doet uiteraard wat je wil. Maar denk er in die twee jaar nog eens rustig over na. En denk aan de angst van Timmy Simons, op zijn 39ste zelfs nog even Rode Duivel: niet de vrees voor het jaar te veel, wel de angst voor het jaar te weinig… Niets zo vervelend als zelf terug moeten keren op je stappen."

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024