Leko laat zich uit over transfers van Club Brugge: "Zij krijgen nu hun kans"

Leko laat zich uit over transfers van Club Brugge:
Vrijdag 17 augustus 2018 - 17:20   I  

Club Brugge begon goed aan de competitie en pakte meteen 9/9. Club Brugge kon bouwen op de fundamenten van vorig seizoen en dat deed het ook. Het ging enkele spelers halen om uitgaande transfers op te vangen.

Ivan Leko wist al erg snel wat de plannen van Club Brugge waren. Hij is wel blij dat de transferperiode er bijna opzit, want nu krijgt hij steeds vragen over transfers, terwijl Leko zelf liever over het voetbal praat.

“Op basis van vorig seizoen hebben we al lang ons plan voor deze transferperiode klaar. Ik weet dus wat onze doelstellingen zijn, maar hou me niet bezig met de transfers. Mijn doelstelling is de volgende wedstrijd voorbereiden met de jongens die er zijn. In de tussentijd spreek ik – zoals elke andere coach – op elke persconferentie over transfers. Dat betekent dat geen enkel team klaar is. Maar dat betekent ook dat jongens als Openda, Dennis, Schrijvers, Baiye en Rits nu kansen krijgen om zich te bewijzen en te groeien, door transfers en blessures.” Dat vertelde Leko volgens de website van Club Brugge.

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024