Ivan Leko over Antwerp: "Dat verdient respect"

Ivan Leko over Antwerp:
Vrijdag 17 augustus 2018 - 18:35   I  

Zondag neemt Club Brugge het op tegen Antwerp. Voor de Bruggelingen een eerste serieuze test, zeker omdat het op de Bosuil is. Antwerp begon goed aan het seizoen en draait mooi mee bovenin.

Antwerp doet dat met veel overtuiging en overgave. Iets wat ook indruk heeft gemaakt op Ivan Leko. De trainer vindt dat de manier waarop Antwerp speelt het nodige respect verdient. Al gelooft hij wel dat hij met zijn voetbalfilosofie kan winnen zondag.

“Ik vond hen tot nu toe een positieve verrassing. Antwerp is een fysiek sterke ploeg, met veel power, ervaring, loopvermogen, een solide defensie en een winnaarsmentaliteit gekneed door een goeie trainer. Het is een andere stijl dan de onze, maar er zijn in het voetbal enorm veel manieren om te winnen. Elke manier heeft zijn voordelen en verdient respect, maar ik geloof in de onze, ik geloof dat die goed genoeg is om te winnen. Ik ben alleszins blij dat er nu een wedstrijd met druk, nervositeit en spanning op het programma staat, da’s mooi voor het voetbal.” Dat vertelde Leko op de persconferentie volgens de webstek van Club.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024