Vanhaezebrouck over Vranjes: "Zijn analyse is gewoon fout"

Vanhaezebrouck over Vranjes:
Vrijdag 17 augustus 2018 - 23:09   I  

Anderlecht won vanavond met 2-0 gemakkelijk van Moeskroen. De rode kaart van Ognjen Vranjes was wel een smet op de zege. De verdediger haalt het duel met Club Brugge nu meer dan waarschijnlijk niet en dat is toch een aderlating.

Vanhaezebrouck is trouwens benieuwd om te zien hoe zijn ploeg het doet tegen andere topclubs. "We zitten in een logische evolutie met heel wat nieuwe jongens. We hebben wat meeval gehad met de kalender, maar die toppers komen er nu aan. We zullen zien of we klaar zijn voor dat niveau met wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge."

De rode kaart van Vranjes die was volledig terecht volgens Vanhaezebrouck. "Zijn mening is dat hij in een andere competitie hier wel mee wegkomt, maar dat is een foute analyse. Voor deze actie krijg je altijd rood. Ik heb het deze week nog voor hem opgenomen en dan gebeurt dit. Ik zal dat nu wel over mij heen krijgen, maar dat neem ik er dan maar bij. Ik blijf het een goede verdediger vinden die vaak wél juist de zaken kan inschatten", besloot Vanhaezebrouck.

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024