Denayer is écht van Lyon, Manchester City strijkt aanzienlijk bedrag op

Denayer is écht van Lyon, Manchester City strijkt aanzienlijk bedrag op
Dinsdag 21 augustus 2018 - 11:00   I  

De Belgen zijn hot deze zomer. Nadat de Rode Duivels zo goed presteerden op het WK kunnen heel wat Belgen daarvan mee profiteren. Jason Denayer viel net naast de selectie voor het WK, maar dat betekent niet dat er in hem geen interesse is.

Bij Manchester City heeft de verdediger geen toekomst, dat is al een tijdje duidelijk. De interesse in de centrale verdediger nam de voorbije weken alleen maar toe. Turkije en Italië waren een oplossing, maar nu is het Lyon die meer dan waarschijnlijk met hem zal gaan lopen. Dat weet Sporza.

"We onderhandelen al 2 dagen met Manchester City. Ik denk dat we zaterdag een nieuwe centrale verdediger kunnen voorstellen", vertelde voorzitter Jean-Michel Aulas. Denayer mag zich dus opmaken voor een Frans avontuur waar hij met spelers zoals Neymar of Mbappé zijn handen vol zal hebben.

Update 19/8 - 20:10

Volgens L'Equipe mag Denayer morgen zijn medische testen afleggen. Vanavond is hij al in Frankrijk zodat hij morgen zijn transfer kan afronden.

Update 20/8 - 17:54

Volgens Het Laatste Nieuws is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Lyon de komst van Denayer officieel bekendmaakt. Beide partijen hebben een akkoord over een samenwerking van vier seizoenen en ook op clubniveau is een akkoord in de maak.

Update 21/8 - 11:00

De deal is rond, Jason Denayer mag zich vanaf heden een speler van Olympique Lyon noemen. Manchester City maakte via zijn officiële kanalen melding van een overeenkomst met Lyon. De Engelse kampioen zou in totaal 10 miljoen euro opstrijken dankzij het vertrek van de Belg.

TAGS  I  Lyon  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024