Vanhaezebrouck over transfer Teodorczyk: "We konden niet anders"

Vanhaezebrouck over transfer Teodorczyk:
Zaterdag 18 augustus 2018 - 14:25   I  

Anderlecht heeft gisteren afscheid genomen van Lukasz Tedorczyk. De spits kwam niet meer in de plannen voor van Hein Vanhaezebrouck en mocht dan ook andere oorden opzoeken. Dat bleek een moeilijke zoektocht, maar uiteindelijk versierde hij nu toch een transfer naar Italië.

Hein Vanhaezebrouck heeft nu ook gereageerd op die transfer. Het was een bewuste keuze om nieuwe jongens te gebruiken voorin en voorlopig krijgt HVH ook gelijk. Ivan Santini en Landry Dimata doen het namelijk uitstekend. Teo was dan weer heel duur om gewoon op de bank te laten zitten.

“Hij heeft me vorig seizoen nog veel geholpen met doelpunten en onder Weiler maakte hij Anderlecht kampioen. We kozen dit seizoen bewust voor vernieuwing, en dan kan je geen spits houden die al twee seizoenen in België speelt. Ik heb ook teveel respect voor hem om hem als derde spits op de bank te houden. We kozen voor nieuwe jongens, en zij vinden elkaar vlot op het veld, dat loopt goed. Ik hoop dat Teo nu in Italië kan laten zien tot wat hij in staat is", aldus Vanhaezebrouck via Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Anderlecht  I  Udinese

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024