Transfermarkt LIVE: Neymar flirt opnieuw met Real Madrid, Alderweireld kent nieuwe ploeg al

Transfermarkt LIVE: Neymar flirt opnieuw met Real Madrid, Alderweireld kent nieuwe ploeg al
Zondag 19 augustus 2018 - 23:40   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Neymar zou willen luisteren naar het voorstel van Real Madrid. Hij wil wel de best betaalde speler ter wereld worden.

*De transfer van Björn Engels is nu helemaal rond. Engels gaat uiteindelijk, beetje verrassend, aan de slag bij Stade Reims. Een terugkeer naar België is dus van de baan.

*Volgens L'Equipe mag Jason Denayer morgen zijn medische testen afleggen. Vanavond is hij al in Frankrijk zodat hij morgen zijn transfer kan afronden.

*Real Madrid zou 200 miljoen spenderen aan twee nieuwe versterkingen. Rodrigo (Valencia) en Mauro Icardi (Internazionale) zouden zo'n 100 miljoen kosten en Real is dan ook van plan om een van beide spelers aan te trekken.Daarmee is de Madrileense honger nog niet gestild, want ook de ex-speler van Racing Genk Milinkovic-Savic staat hoog op het verlanglijstje. Lazio zo zo'n 100 miljoen voor de middenvelder willen vangen.

 

*Real Madrid-coach Julen Lopetegui wil absoluut er nog een nieuwe nummer 9 bij. Mauro Icardi (Inter) wordt onder meer genoemd.

*Engels zou uiteindelijk naar Stade Reims trekken. De Fransen huren de verdediger voor één seizoen van Olympiakos, met aankoopoptie.

*Volgens Jermain Jenas verhuist Toby Alderweireld in januari zeker naar Manchester United.

*Nacer Chadli zou nog steeds aan het onderhandelen zijn met Besiktas. De Rode Duivel wil weg bij West Bromwich Albion.

*Eden Hazard heeft bevestigd dat hij dit seizoen bij Chelsea blijft. Hij sluit een transfer naar Real Madrid dus uit.

*Brandon Mechele zal ook niet vertrekken bij Club Brugge. De verdediger droomt er naar eigen zeggen van om de rest van zijn carrière bij blauw-zwart te blijven.

*Björn Engels wordt opnieuw aan Anderlecht gelinkt. De verdediger van Olympiakos kan ook naar het Franse Stade Reims.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024