Doelpunt van Lukaku levert Manchester United niets op

Zondag 19 augustus 2018 - 18:49   I

Manchester United heeft het voorbeeld van Manchester City niet kunnen volgen. Pep en co maakten nog brandhout van Huddersfield, maar United werd daarentegen zelf verslagen op het veld van Brighton & Hove. Het werd 3-2.

Brighton groef zich niet in en probeerde wanneer mogelijk ook zelf aanvallen in elkaar te boksen. Het niveau van Man United was dan weer gewoon niet goed genoeg. In twee minuten tijd veranderde de wedstrijd helemaal. Glenn Murray en Shane Duffy maakten in twee minuten ook twee doelpunten. De tegentreffer van Lukaku volgde snel en de hoop was weer terug. Net voor rust ging Bailly dom tackelen in zijn zestien en kreeg Brighton ook een strafschop. Pascal Gross zorgde opnieuw voor de dubbele voorsprong.

In de tweede helft kon Manchester United de scheve situatie niet meer recht zetten. De aansluittingstreffer kwam veel te laat. Pogba zette en strafschop loeihard om, maar verder kwam United niet meer.