Vormer over blunderende Letica: "Dat gaan we nu doen"

Vormer over blunderende Letica:
Zondag 19 augustus 2018 - 22:15   I  

Het was niet het dagje van Karlo Letica. De Kroatische doelman zorgde met een blundertje voor een gelijkspel. Twee verloren punten en dat beseffen de spelers van Club Brugge maar al te goed. Hij zal zichzelf wel voor het hoofd slaan, maar zijn ploeggenoten steunen hem alvast.

Zo neemt Hans Vanaken Letica niks kwalijk. Bovendien liepen er verschillende zaken fout bij het doelpunt volgens de Brugse middenvelder. "We verwijten Letica niks, dat zijn nu eenmaal dingen die kunnen gebeuren. We verliezen het duel bij die hoekschop en raken ook niet bij de tweede bal. Er zijn een paar dingen die fout lopen, niet enkel onze doelman is verantwoordelijk", aldus Vanaken.

Die vond overigens ook dat Club vandaag de beste ploeg was. "Dit 1-1 gelijkspel is zuur omdat we beter speelden dan Antwerp. We kwamen op voorsprong via Vormer en hadden de match onder controle. Antwerp creëerde geen uitgespeelde kansen en op een stilstaande fase hebben ze geluk dat de bal goed valt."

Update 19/8 - 22:15

Ook Ruud Vormer neemt het op voor de jonge doelman. "Ja dat is spijtig, maar die jongen doet zijn best. Iedereen doet zijn best en iedereen kan fouten. We gaan die jongen nu wat steunen", aldus Vormer voor de camera van Play Sports.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024